Perfectie is niet interessant. Buiten de lijnen kleuren mag en dan de wereld laten zien door mijn ogen, dat is veel mooier. 

Achter de camera...

Mijn naam is Amanda Leurink, (parttime) fotograaf. Van events tot bruiloften, van newborn tot studio, maar vooropgesteld: iets vastleggen met een mooi verhaal is een prΓ©! Zo fotografeer ik naast de reguliere shoots ook voor goede doelen en coach ik jongeren in hun zelfbeeld en eigenwaarde tijdens fotoshoots. 

Achter en voor de schermen spar en werk ik met mijn allerleukste (foto)maatje , heb ik een super leuk netwerk en samenwerkingen opgebouwd (𝘒𝘯π˜₯ 𝘴𝘡π˜ͺ𝘭𝘭 𝘨𝘳𝘰𝘸π˜ͺ𝘯𝘨) en zo groeit ALP al 4 jaar keihard!

Naast mijn eigen bedrijfje heb ik nog een mooie baan als jongerencontactpersoon bij de gemeente en in wat vrije uurtjes ben ik ook nog graag muzikant! 
 

Een heuse pro? π˜•π˜° 𝘸𝘒𝘺.. Ik fotografeer met heel veel plezier voor doelen en mensen die het gaaf vinden: 

- π™‹π™€π™π™π™€π˜Ύπ™π™„π™€ π™„π™Ž 𝙉𝙄𝙀𝙏 π™„π™‰π™π™€π™π™€π™Žπ™Žπ˜Όπ™‰π™. π˜½π™π™„π™π™€π™‰ π˜Ώπ™€ 𝙇𝙄𝙅𝙉𝙀𝙉 𝙆𝙇𝙀𝙐𝙍𝙀𝙉 π™ˆπ˜Όπ™‚ 𝙀𝙉 π˜Ώπ˜Όπ™‰ π˜Ώπ™€ π™’π™€π™π™€π™‡π˜Ώ π™‡π˜Όπ™π™€π™‰ 𝙕𝙄𝙀𝙉 π˜Ώπ™Šπ™Šπ™ π™ˆπ™„π™…π™‰ π™Šπ™‚π™€π™‰, π˜Ώπ˜Όπ™ π™„π™Ž 𝙑𝙀𝙀𝙇 π™ˆπ™Šπ™Šπ™„π™€π™. 

I choose

To live by choice, not by chance.
To be motivated, not manipulated. 
To be useful, not used. 
To make changes, not excuses. 
To excel, not compete. 

I choose self-esteem, not self-pity. 
I choose to listen to my inner voice, not to random opinions of others. 

I choose to do the things that you won't so I can continue to do the things you can't.