Perfectie is niet interessant. Buiten de lijnen kleuren mag en dan de wereld laten zien door mijn ogen, dat is veel mooier. 

Achter de camera...

Mijn naam is Amanda Leurink. Een krullende, twintiger uit een klein dorp met grote idee├źn, die zich jaren achter de gesloten slaapkamerdeur hebben ontwikkeld in mijn, inmiddels, volle notitieboekjes en Word bestandjes.
Naast  fotograaf presenteer ik me tevens nog als fanatiek muzikant en gitaarlerares, zet ik me in voor de jeugd (o.a. in de verslavingszorg, alsook de lokale sportvereniging) en heb ik nog 2 werkcontracten op de agenda op te vullen.

Sinds 2018 heb ik officieel van mijn hobby mijn werk gemaakt. Daar waar ik met mijn IPhone eerder vele plaatjes heb geschoten en gedeeld, schafte ik later een fotocamera aan en mag ik sindsdien nog mooiere plaatjes maken. Ik heb een andere kijk op het leven, en hoe ik situaties en beelden zie en wil zien.

De paden die ik heb bewandeld in het leven waren niet altijd even recht. Ik kijk terug op aardverschuivingen, hobbels in de weg en alternatieve routes die ik heb genomen, om te komen waar ik nu ben en naartoe wil. Het pad voor me? Dat is de rechte weg waar ik naar zoek : de weg naar mijn succes, maar vooral het geluk en de rust.

Alles precies weten en goed doen?
'' Perfectie is niet interessant. Buiten de lijnen kleuren mag en dan de wereld ontdekken en laten zien, dat is veel mooier''. 

I choose

To live by choice, not by chance.
To be motivated, not manipulated. 
To be useful, not used. 
To make changes, not excuses. 
To excel, not compete. 

I choose self-esteem, not self-pity. 
I choose to listen to my inner voice, not to random opinions of others. 

I choose to do the things that you won't so I can continue to do the things you can't.