Amor Vincit Omnia

Love conquers all 

She/He said yes! 

Pop the champagne want jullie gaan trouwen! Super gefeliciteerd!
Een bijzondere dag vol kostbare momenten staat jullie te wachten. 

Let's love! 

Met veel liefde en passie wil ik jullie speciale dag vastleggen. Wat jullie moeten doen? Genieten! Ga mee in die bubbel en proost op de liefde en het leven. De dag draait om jullie. 

Let's go! 

Mijn doel is om onopvallend dichtbij jullie te zijn om alle grote, maar zeker ook kleine momentjes vast te leggen.Wanneer jullie terug kijken op de dag zullen jullie in mijn foto's de sfeer terug zien en voelen.
Je ontvangt na afloop de foto's in kleur en zwart/wit. Een max aan het aantal? Die is er niet! Liefde is toch ook oneindig?

Teamwork

Een toffe samenwerking ontstaat tijdens het fotograferen van jullie bruiloft. Samen met mijn beste vriendin en tevens collega-fotograaf/bloemendraagster/sluier-hulp en gezelligheidsdier Tess maak ik de mooiste plaatjes. Samen zorgen we ervoor dat alle momentjes vastgelegd worden en dat we tussendoor bijdrage aan alle dingetjes die er gebeuren tijdens de dag.

Bruid: ''Wat is het gezellig om met jullie de dag te beleven!''

Gast: ''Een hele mooie samenwerking. Alsof jullie dit al jaren samen doen!''

Bruidegom: ''Ik durf mezelf te blijven, zelfs met twee camera's om me heen.''

Bruid: '' Wat zijn jullie hilarisch! Jullie maken de dag niet alleen gemakkelijk met alle extra handjes, maar ook een stuk gezelliger!''

Bloemendragers

Naast het maken van mooie foto's zorgen wij er ook voor dat we als extra handjes kunnen fungeren. Een auto vol met bloemen en waar nodig ook de handjes vol met boeketten en andere materialen. 

Sluierdragers

Daar waar de een zorgt dat jullie goed op de foto staan, zorgt de ander ervoor dat de details ook kloppen. Jurken recht leggen, sluiers in de lucht gooien en beestjes weg plukken. 

Cameradragers

Van twee kanten wordt een situatie gefotografeerd. Zo richt de een zich op het koppel en de ander zich op het publiek. Zo mis je geen enkel spontaan moment!

Impressie bruiloft J & M

Impressie Kelly & Gydo

Hoe bijzonder is het om dit moment vast te leggen? Dat vond Gydo ook! Tijdens de ingeplande loveshoot besloot hij op zijn knieĆ«n te gaan voor mijn camera. Ook ik wist van niets! 
Het bleef niet alleen bij het fotograferen van de aanzoek, maar ook de bruiloft mocht ik samen met mijn collega Tess vastleggen.

Impressie bruiloft K & G

Impressie bruiloft Evelien en Joris

TARIEVEN

Pakket 1
Gedeelte van de dag

Created with Sketch.

Alleen de ceremonie en/of alleen portretten fotograferen.
Vanaf 350,- 

Pakket 2
Hele dag

Created with Sketch.

Aankleding, ceremonie, portretten, tussendoortjes, familieportretten, enz.
Vanaf 750,-

Pakket 3
Hele dag + feest

Created with Sketch.

Heb je een eindfeest in gedachten voor de avond? Dat kan ik er de hele dag bij zijn! Let's party!
Vanaf 950,-