Studio

Sinds 2018 heb ik officieel van mijn ''uit de hand gelopen hobby'' mijn werk gemaakt en sinds 2020 mag naast de buitenshoots ook naar een hele toffe plaats binnen: 'D Olde Melkfabriek in Terwolde. 
Op de grote zolder van het pand bevind mijn fotostudio: daar waar mijn idee├źn en creatieve uitspattingen tot leven komen en zich aan het volk vertonen in, hopelijk, prachtplaten. 
In eerste instantie zal ik mij binnen deze muren richten op het fotograferen van portretten, maar kunnen we ook samenwerken voor het fotograferen van producten, huisdieren, etc.

Alis volat propriis

She flies with her own wings.


Laten we gave platen schieten in de studio. Laten we datgene van jou laten zien wat je wil delen, wat zo mooi is en op een plek waarbij jij jezelf kunt zijn. 
Mijn werkwijze: ik zorg voor positiviteit, creativiteit en gezelligheid. Ik kan mijn rust projecteren op jouw gevoel, maar kan je ook versterken in je energie. 

In de fotostudio zijn we gebonden aan de simpele achtergronden en ruimte. Dat neemt niet weg dat we daarmee voldoende hebben om vast te leggen wat ik bij jou zie en wat jij van jezelf zou willen zien. 

Aan de creativiteit achteraf in de nabewerking gaat het ook niet liggen. Met de juiste foto's kunnen er ook portretten ontstaan die je van te voren niet had bedacht.


Portfolio

uitbreiding studio!

Vanaf 2024 breiden we in de studio uit! Niet alleen mensen zijn welkom, maar ook honden!
Binnenkort volgt er meer informatie. Al helemaal enthousiast? Stuur ons een mailtje!