Stay paw-sitive! 


Hoe gaaf om je trouwe viervoeter op de gevoelige plaat te zetten? In de studio is er ruimte om uit te breiden. Naast de mens zetten we ook graag het dier op de foto. 

teamwork

In samenwerking met je baasje proberen we leukste foto's te maken! Je baasje kent jou het allerbeste! Daarnaast is het goed om te weten dat wij niet zomaar aan de honden zitten, mits de honden dit zelf toelaten. 

Tijd en ruimte om uit te razen!

In de studio maken we ruimte zodat je heerlijk los kunt rondlopen en tussendoor heerlijk kunt uitrazen. We laten de honden altijd eerst even rond snuffelen, wennen aan de studio en dan gaan we toffe foto's maken! 

geen prachtige beloftes, wel gegarandeerd hondensnacks! 

We garanderen nooit het perfecte plaatje, al doen we daar wel ons best voor. Een kleine must in de studio is wel dat je je een beetje kunt gedragen en luistert naar je baas. Misschien krijg je wel een beloning bij goeie poses! 

LET OP!

De fotostudio zit op de 2de verdieping. Er is geen lift aanwezig, wel 2 trappen. Ben je een kleine hond? Dan heb je geluk! Maar van de grote honden vragen we of ze zelf omhoog kunnen komen (of een super sterke baas hebben). 

The Woof of Fame