Samenwerkingen


Zorgzaam Scheiden

De beslissing om te gaan scheiden brengt vaak veel emoties met zich mee en tegelijk ook heel veel vragen.
Vragen over hoe jullie het met de kinderen moeten regelen. Wat er met het huis moet gebeuren. En hoe jullie financiële toekomst er apart van elkaar uit zal zien. Gelukkig staan jullie niet alleen tegenover deze vragen. Zorgzaam Scheiden is een scheidingsbemiddelaar / mediator die jullie tijdens het hele proces van de scheiding begeleidt. Samen met jullie komen we tot oplossingen. Oplossingen die uitvoerbaar zijn voor het hele gezin en waar jullie beiden achterstaan.

Zelf ben ik ook kind van gescheiden ouders, wat de samenwerking nog mooier maakt. De binding en het gevoel bij dit project is bijzonder en emotioneel. De vraag die ze stellen brengt me kippenvel: '' Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?'' 
Zij en ik luisteren naar de kinderstem. 
 Ik ben dan ook enorm trots en verliefd op dit project!

Dastof


Tof is zo’n lekker woord, dat je makkelijk uitspreekt. Tof is leuker dan leuk, mooier dan mooi en beter dan best. Wist jij dat je, stilstaand, toch met een snelheid van 1670 km. per uur door het heelal jakkert? Die hele wereld is een malle molen en wij geven er graag af en toe een extra zetje aan. Om even uit je baan te geraken, van koers af, om de wereld op een andere manier te ontdekken. Hoe tof is dat?
Wij bekijken de wereld het liefst vanaf de Eiffeltoren of de Mount Everest, far beyond where the sky is the limit! We wandelen met je mee, zodat we zien wat jij ziet en jij kijkt waar wij kijken, om samen een uniek toffe visie te ontwikkelen!