SamenwerkingenDe beslissing om te gaan scheiden brengt vaak veel emoties met zich mee en tegelijk ook heel veel vragen over hoe jullie het met de kinderen moeten regelen, wat er met het huis moet gebeuren en hoe jullie financiële toekomst er apart van elkaar uit zal zien. Gelukkig staan jullie niet alleen tegenover deze vragen. Zorgzaam Scheiden is een scheidingsbemiddelaar / mediator die jullie tijdens het hele proces van de scheiding begeleidt. Samen met jullie komen we tot oplossingen. Oplossingen die uitvoerbaar zijn voor het hele gezin en waar jullie beiden achterstaan.

Zelf ben ik ook kind van gescheiden ouders, wat de samenwerking nog mooier maakt. De binding en het gevoel bij dit project is bijzonder en emotioneel. De vraag die ze stellen brengt me kippenvel: '' Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?'' 
Zij en ik luisteren naar de kinderstem. 

'Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?'


Iedere zomer ben ik begeleidster/vrijwilliger voor Tactus. 

De Talk ’n Joy dagen en week zijn speciaal voor jongeren waarvan de vader en/of moeder een verslavingsprobleem heeft (gehad). Een bijzondere ervaring voor kind en begeleiding. 

Talk ’n Joy is er vooral om heel veel lol en plezier te hebben! Maar we kunnen je nog meer redenen noemen:

  • Ontdekken dat je niet alleen bent
  • Leren wat je kunt doen om je beter te voelen
  • Leren begrijpen hoe een verslaving werkt
  • Bijkletsen met jongens en meiden die weten hoe het is
  • Nieuwe hobby’s en interesses ontdekken