Aut viam, inveniam, aut faciam

I will either find a way or make one

d' Olde Melkfabriek Terwolde 

Adem de sfeer van toen met knipogen naar het verleden, waarbij een frisse kijk op het werkbare leven van heden ervoor zorgen, dat je ’s morgens graag de eerste bent die de deuren opent. Je eigen kantoor, aanschuiven bij een flexibele werkplek of stoeltje draaien op een flitsplek. Waar werk, maar ook ontspanning en ontmoeting centraal staan. Op deze prachtige, historische locatie bevind zich op de zolder mijn fotostudio. 

De fotostudio is gelegen in de Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen met zowel de A1 als A50 op 10 minuten rijden afstand, bieden wij prachtige werkplekken in het cultuurhistorische pand d’Olde Melkfabriek.

Waar vroeger de boeren hun melk aanboden, waar de vele liters werden verhandeld & verwerkt en Terwolde bol stond van de bedrijvigheid, brengen de gebruikers van d’Olde Melkfabriek opnieuw leven in de brouwerij!

De knipoog naar het verleden en het oog op de toekomst komen samen in het gebruik van zoveel mogelijk circulaire toepassingen in met name het meubilair. Duurzaamheid is ook bij ons een essentieel toverwoord welke we graag zoveel mogelijk toepassen. Je eigen koffiebeker is dan ook van harte welkom!

Meer informatie? Check onderstaande link!